PROSTOVOLJCI

Poslanstvo kluba KDU Inštitut za težko atletiko je dvigovanje poznavanja in razvoja olimpijskega dvigovanja uteži ter aktivno delovanje za njegov razvoj in priljubljenost. Naši programi in dogodki stremijo k ustvarjanju dostopnega okolja za vadbo, zdravo tekmovanje in povezovanje. Naša ekipa se trudi, da bi ljudem pomagala pri izboljšanju njihove fizične moči, telesne drže, gibalnih sposobnosti, hitrosti, fleksibilnosti ter da bi jim posledično pomagala pri boljšem počutju in samozavesti v vsakdanjem življenju.

Prostovoljci so srce našega društva in brez njihovega časa, talentov in dobre volje našemu poslanstvu enostavno ne bi mogli slediti v taki meri, kot nam trenutno uspeva. Vsaka oblika podpore je več kot dobrodošla, posebej še takrat, ko se gre za spodbujanje zdravega načina življenja in športa v širši javnosti. Zato mogoče potrebujemo prav vas, ki si delite naše vrednote in ki lahko pripevate svoje moči pri doseganju naših ciljev.

V ekipo lepo vabimo vse, ki bi želeli kakorkoli pomagati in darovati svoj prosti čas in zmožnosti za pomoč pri širitvi športa olimpijskega dvigovanja uteži. Možnosti za prostovoljstvo v našem društvu so številne, zato vas vabimo, da z izpolnitvijo obrazca pustite vaše podatke in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in kje nam s svojimi talenti lahko najbolj pomagate.

Društvo KDU Inštitut za težko atletiko z matično številko 4113594000, registrirano v Sloveniji (EU), je neprofitna organizacija ki izvaja svoje aktivnosti v skladu z svojim poslanstvom, ki stremi k javnemu dobremu.