Trgovina in donacije

"Klub dvigovanja uteži Inštitut za težko atletiko" je organizacija za podobo in organizacijo projektov in dogodkov, ki strmijo k dvigu prepoznavnosti olimpijskega dvigovanja uteži z namenom promocije športa, telesne vadbe, zdravja, druženja in k ustvarjanju prijetnega okolja za izvajanje športa.

 

Prodaja spodaj naštetih produktov društvu omogočajo potrebna sredstva za njegovo delovanje in pripomorejo k lažjemu doseganju našega poslanstva. Na razvoju spodaj naštetih aktivnosti delujemo zato, da lahko ohranjamo neodvisnost in trajnost delovanja društva in posledično ponudimo tudi brezplačne programe, izobraževanja in dogodke. Vsi prihodki iz naslova prodaje izdelkov na tej strani so namenjeni izključno delovanju in razvoju društva z željo po čim boljšem sledenju našega poslanstva društva v javnem interesu, kamor spadajo tudi ustvarjanje kvalitetnih vsebin in drugih metod za izobraževanje na področju olimpijskega dvigovanja uteži. Več o nas si lahko preberete tukaj.

 

Društvo KDU Inštitut za težko atletiko z matično številko 4113594000, registrirano v Sloveniji (EU), je neprofitna organizacija ki izvaja svoje aktivnosti v skladu z svojim poslanstvom, ki stremi k javnemu dobremu.

 

Z nakupom v naši trgovini prispevate k razvoju športa v Sloveniji.

Zaloge na strani so informativne. Pred nakupom nas prosimo pokličite na 064 271 340 (Martin) ali nam pišite na martin@izta.si.

Cene in zaloge na spletni strani niso ažurne zato vas prosimo, da nam pošljete mail na martin@izta.si in poslali vam bomo katalog s cenami.

Scroll to top

URNIK

URNIK
Zapri